NYHET

Vi söker fler stödmedlemmar!

Älskar du också natursköna Kristdalabygden? Gillar du gemenskapen och alla evenemang? Tycker du att det är roligt att samhället utvecklas och att det finns god service i bygden? Om svaret på någon av dessa frågor är ja så bör du läsa vidare!

Samhällsföreningen arbetar för behöver fler stödmedlemmar och sponsorer under 2020 och vi hoppas att du vill vara med och stötta utvecklingen av Kristdalabygden.

Stödmedlem för 100 kr/år

Som privatperson kan du bli stödmedlem för endast 100 kr/år och för barn upp till 18 år är det gratis att vara medlem. Du behöver inte vara boende i bygden för att vara stödmedlem.

Du kanske är född och uppvuxen här? Du kanske besöker något av våra årliga evenemang? Eller så kanske du äger ett fritidshus i bygden? Ju fler medlemmar desto starkare blir vår röst så välkommen du med!


Stötta bygdens utveckling

För företag – stora som små – erbjuder vi flera olika sponsringspaket och även bygdens lokala föreningar erbjuds att bli stödmedlemmar för att bidra till bygdens utveckling.


Är du redan medlem/sponsor?

Medlemsavier och fakturor för årets sponsring håller på att skickas ut. För att spara på miljön så skickas alla avier och fakturor via e-post i första hand och brev i andra hand. Tack för att du stöttar vår verksamhet och bygdens utveckling!