TURISM

Turistinformation

Var äter vi den godaste glassen? Vad gör man en regnig dag? Var är vovven välkommen att svalka sig i havet? Hör av dig till oss på Oskarshamns turistinformation eller någon av våra InfoPoints, vi tipsar dig om vad du kan hitta på idag!

Vill du komma i kontakt med oss på Oskarshamns turistinformation, så gör du det enklast via e-post info@oskarshamn.com eller i vår chat. Under sommaren (maj-september) kan du kontakta oss på telefon 0491-770 72 som är öppen måndag-fredag klockan 10-16.

Under sommaren kan du träffa oss på turistinformationen när vi finns på plats på besöksmålen. Håll utkik efter vår cykel eller bil med den gröna loggan för turistinformation. Du är alltid varmt välkommen fram och ställa dina frågor om vad som finns att se och göra i Oskarshamns kommun.

Aktuellt schema 26 juni – 13 augusti 2023

Schema för att träffa den mobila turistinformationen

Kontakt & sociala medier

Du hittar oss på Facebook & Instagram. Skriver du något om Oskarshamn i sociala medier, använd gärna #Oskarshamn

Läs mer på www.oskarshamn.com

Telefon: 0491-770 72

E-post: info@oskarshamn.com

InfoPoint

För att ge dig som besökare en ännu bättre service har vi InfoPoints runt om i kommunen. Det är besöksmål som har ett utökat utbud av broschyrer och personalen har fått extra utbildning för att kunna ge dig den bästa hjälpen.

Är du i närheten av en InfoPoint ska du ta chansen att besöka dem och ställa dina frågor till personalen. I Kristdala är det Kristdala Livs som är InfoPoint.

Foto: Attraktiva Oskarshamn AB