AKTUELLT,  KRISTDALA

Flytta hit

Vi hälsar dig varmt välkommen till vår bygd och hoppas att du kommer att trivas. Oavsett var du väljer att bo så är det aldrig långt till den vackra naturen som Kristdalabygden är känt för. Det är dessutom lagom pendlingsavstånd till såväl Oskarshamn som Hultsfred och Vimmerby.

Närhet, trygghet och passion

I natursköna Kristdalabygden finns ett driv och engagemang för utveckling. Bygden är perfekt för par och barnfamiljer som söker en aktiv fritid med både sjö och skog inpå knuten. Vi söker även drivna entreprenörer som vill vara med och utveckla näringslivet för att skapa fler arbetstillfällen.

Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Närhet, trygghet och passion – kort sagt alla byggstenar för en långvarig kärlekshistoria.

Utforska bygden

För att förenkla ditt sökande av relevant information för dig som funderar på att flytta hit eller är nyinflyttad så har du all information du behöver här på hemsidan. Utforska främst flikarna leva & bo, fritid samt evenemang för få mer information.

Har du några frågor om Kristdalabygden är du varmt välkommen att mejla info@kristdalabygden.se!

Servicecenter

Oskarshamns kommun erbjuder service till alla som funderar på att flytta till kommunen och till dig som är nyinflyttad och vill ha information.

Telefon: 0491-880 00

E-post: servicecenter@oskarshamn.se

Webb: www.oskarshamn.se

Nyinflyttarlots

Fantastiska stigar i skogen, en särskilt god fika eller någon att träna med. Är man på jakt efter något av detta så är det bara att slå en signal till vår egen lots i Kristdalabygden. Ingrid kan tipsa dig som är ny i bygden att komma in i gemenskapen. Så om du är nyinflyttad eller intresserad av att flytta hit, hör av dig!

Ingrid Thornberg

Telefon: 073-835 33 02

E-post: ingrid@kristdala.se