Medlemsskap

Genom att stötta Samhällsföreningen med hjälper Du till att skapa trivsel i vårt samhälle med våra evenemang samt stödja de projekt vi arbetar med – stora som små.

Samhällsföreningen växer för varje år. Sedan 2014 har antalet medlemmar fördubblats och i december 2018 nådde vi äntligen målet att nå över 500 medlemmar.

Alla medlemmar är stödmedlemmar. Sen väljer man själv om man vill vara engagerad i arbetsgruppen och hjälpa till vid våra evenemang eller i våra projekt. Alla insatser är lika viktiga och uppskattade!

Medlemsansvarig

Carina Freij Nolin
Telefon: 070-243 95 75
E-post: carina@kristdala.se

Medlemsavgift för privatperson

  • Medlemskap 100 kr/vuxen.
  • Barn är medlemmar gratis i vuxens medlemskap.
  • Medlemsavgiften ska betalas årligen före 28 februari.
  • Medlemsavgiften betalas till bankgiro 5250-5468.

Bli stödmedlem!

Samhällsföreningen använder medlemsregistret ArcMember. Alla medlemmar, vuxna och barn, registreras var för sig. En e-postadress krävs för att kunna bli medlem. Om du saknar e-post så kan du kontakta medlemsansvarig. Klicka på länken nedan för att fylla i dina kontaktuppgifter:

Redan medlem?

Behöver du uppdatera dina adressuppgifter, e-post, telefonnummer etc. så kan du enkelt logga in i medlemsregistret och uppdatera det själv.

Om du glömt ditt lösenord så kan du enkelt återställa det genom att ange din mejladress. Om du har problem, kontakta medlemsansvarig.