Medlemsskap

Genom att stötta Samhällsföreningen med hjälper Du till att skapa trivsel i vårt samhälle med våra evenemang samt stödja de projekt vi arbetar med – stora som små.

Samhällsföreningen växer för varje år. Sedan 2014 har antalet medlemmar fördubblats och i december 2018 nådde vi äntligen målet att nå över 500 medlemmar. Sedan dess har antal medlemmar sjunkit något.

Alla medlemmar är stödmedlemmar. Sen väljer du själv om du vill vara engagerad i arbetsgruppen och hjälpa till vid våra evenemang eller i våra projekt. Alla insatser är lika viktiga och uppskattade!

Medlemsansvarig

Carina Freij Nolin
Telefon: 070-243 95 75
E-post: carina@kristdala.se

Medlemsavgift för privatperson

  • Medlemskap 100 kr/vuxen.
  • Barn är medlemmar gratis i vuxens medlemskap.
  • Medlemsavgiften ska betalas årligen före 28 februari.
  • Medlemsavgiften betalas till bankgiro 5250-5468 eller Swish 123 378 52 68.
  • Ange OCR-numret som meddelande.

Bli stödmedlem!

Samhällsföreningen använder medlemsregistret ArcMember. Alla medlemmar, vuxna och barn, registreras var för sig. En e-postadress krävs för att kunna bli medlem. Om du saknar e-post så kan du kontakta medlemsansvarig. Klicka på länken nedan för att fylla i dina kontaktuppgifter:


Redan medlem?

Behöver du uppdatera dina adressuppgifter, e-post, telefonnummer etc. så kan du enkelt logga in på Mina sidor och uppdatera det själv. Om du glömt ditt lösenord så kan du enkelt återställa det genom att ange din mejladress. Om du behöver hjälp vänligen kontakta medlemsansvarig.