NYHET

Mikaela är Kristdalabygdens lucia

Efter noggrann och jämn rösträkning stod det klart att Mikaela Rönn fått flest röster och därmed utses till årets lucia i Kristdala år 2022. Välkommen till kyrkan för luciakröning den 13 december klockan 19.

Mikaela Rönn och tärnan Elina Jennersjö Norling kommer att gå i luciatåget tillsammans med några extra tärnor som ställer upp och fyller på med sång. Årets luciakröning, med smycke skänkt av Bertil och Birgitta Nilsson, äger rum i kyrkan på luciadagen den 13 december.

/Luciakommittén

Kristdala Lucia 2022

Namn: Mikaela Rönn

Familj: Mamma Erika, pappa Christoffer och syskonen Neo, Olivia, Teodor och Noa.

Fritid: Umgås med mina vänner och familj.

Framtidsdröm: Min dröm är att utbilda mig till frisör och driva en egen frisörsalong.

Mikaelas välgörande ändamål är Barncancerfonden: ”Jag tycker inte att barn ska behöva uppleva något så hemskt som cancer. Så därför vill jag ge pengar till Barncancerfonden så att fler barn slipper vara sjuka och får en framtid.

Skänk gåva till Barncancerfonden

Kampen mot barncancer bygger på forskning. Tack vare framgångsrik forskning överlever i dag cirka 85 procent av de barn som insjuknar i cancer i Sverige. Barncancerfondens vision är att alla som drabbas av barncancer ska leva – inte bara överleva. Vägen dit består av forskning, utbildning och samarbeten.

Skänk gärna en gåva till Mikaelas egen insamling!

Målet med insamlingen är att få in minst 3 000 kr till Barncancerfonden före den 31 december.

Scanna QR-koden med Swish-appen och skänk valfritt belopp till Mikaelas insamling.