fbpx
NYHET

Höstlovsaktiviter med spökvandring

Vecka 44 är det dags för höstlov och veckan är fylld med roliga aktiviteter för hela familjen! Många är ledsna över att det inte blir någon höstmarknad men det finns mycket annat roligt att se fram emot under veckan. Här kommer några tips som du inte bör missa!

Klädbytardag & barnteater

Lördagen den 26 oktober inleds höstlovet med en klädbytardag i församlingshemmet. Passa på att röja ur garderoben och shoppa nytt alldeles gratis. På eftermiddagen blir det teater av och för barn när Oskarshamns teatersällskap spelar upp Askungen i NTO-lokalen.

Oskarshamns teatersällskap spelar upp Askungen

Sista tipsrundan… någonsin?!

Söndagen den 27 är det dags för den sista tipsrundan för denna säsong. Samhällsföreningen fick arrangera den allra första tipsrundan och får nu äran att avsluta ett mångårigt samarbete mellan föreningarna i bygden som främjat motion, gemenskap och hjärngympa.

En skrämmande upplevelse

Ungdomsrådet arrangerar en läskig spökvandring på motionsspåret tisdag den 29 oktober. I år är det både fler spöken och fler effekter så frågan är om du vågar delta på årets mest skrämmande evenemang? De som vågar sig runt hela slingan har chans att vinna presentkort till Jailbreak Oskarshamn eller biobiljetter.

Läs gärna mer om spökvandringen i senaste numret av Stadsmagasinet!

Vågar du möta dessa i mörkret? Foto: Curt-Robert Lindqvist

Halloweendisco

Traditionen på fritidsgården fortsätter. Onsdag den 30 oktober är det dags för årets Halloweendisco. Lågstadiet är välkomna mellan kl. 17-19 och mellanstadiet mellan kl. 19-21. Kvällens bästa utklädnad får pris!

Halloweenpumpor

Mat + sketcher = trevlig kväll!

Kroxhultsbygdens byalag satsar öppnar upp Krokshultssalonger med matservering och sketcher av Krokshults teatergrupp. Premiär helgen den 1 och 2 november och ytterligare tillfällen den 22 och 23 november. Obs! Kräver föranmälan.

Alla helgons dag

Lördag den 2 november är det alla helgons dag och Kristdala samarbetskyrka bjuder in till en vacker minnesgudstjänst med ljuständning i kyrkan.

Klicka på länkarna för att läsa mer om respektive aktivitet i kalendern och bjud gärna med vänner och bekanta att följa med på evenemangen!