fbpx
NYHET

Inbjudan till årsmöte 18 maj

Samhällsföreningen har bokat in ett nytt möte för årsmöte. Den 18 maj bjuder vi in till möte med möjlighet att delta antingen fysiskt och digitalt med anledning av coronaviruset.

För att minska smittspridningen så kommer vi att anpassa föreningslokalen så att alla kan hålla avstånd under mötet. Baserat på tidigare årsmöten så räknar vi med max 10 personer i möteslokalen. Servering av fika utgår.

För dig som vill undvika fysiska möten, är i riskgrupp eller 70+ så har vi ordnat så att du kan delta i mötet per telefon eller dator.

För att enkelt kunna kontrollera röstlängden så vill vi att du anmäler sig till årsmötet senast den 15 maj. Där anger du hur du vill delta på mötet och får då information om telefonnummer, koder, länkar etc.

Det är enkelt att delta per telefon då man ringer ett 08-nummer, slår in en sifferkod samt fyrkant (#). Vi kommer att inleda mötet med ett upprop för att fastställa röstlängden.

Årsmöteshandlingar

Röstberättigad

För att vara röstberättigad på årsmötet så krävs det att du är medlem i föreningen och att du har betalat medlemsavgiften. Läs mer om vårt medlemskap här!