Midsommarkrans
NYHET

Förköp dina lotter till midsommarfesten

Samhällsföreningen tjuvstartar firandet kvällen före midsommarafton med en midsommarfest på torget. Med start klockan 18 torsdag den 22 juni blir det bland annat fiskdamm och fika med midsommarbakelse.

Precis som tidigare år har bygdens invånare chans att vinna flera fina vinstkorgar och en hel del småvinster under midsommarfesten på torget kvällen före midsommarafton. Köp lotter så har du chans att bli en av de lyckliga vinnarna!

Förköp en lott till dig själv eller överraska en vän!

Lottpris: 20 kr/st
Swish: 123 378 52 68 Kristdala Samhällsförening
Meddelande: Ange MIDSOMMAR och NAMN på den/de som ska stå på respektive lott. För att underlätta vårt arbetet så är vi tacksamma om du swishar hela familjens lotter samtidigt.

Regler & dragning

Förköp av lotter sker mellan den 19-21 juni och den 22 juni sker försäljning av lotter under midsommarfesten där även dragning sker. Lotteriet har totalt 400 lotter och det totala vinstvärdet är mellan 35-50% av insatsens värde. Vinnarna meddelas direkt efter dagningen och vinsterna hämtas på torget. Om du vill skänka vinster eller har frågor om lotteriet så är du välkommen att kontakta Anneli Frank Thunberg, 073-077 23 93 och anneli@kristdala.se eller Carina Freij Nolin, 070-243 95 75, carina@kristdala.se

Tack till alla som skänkt vinster!