NYHET

Utomhusbio på torget

Nedräkningen till årets utomhusbio är igång! Den 2-3 augusti är det dags att bunkra upp med sköna stolar, filtar och en massa popcorn för då visas det inte mindre än tre olika filmer på torget.

Musik, sommar & kärlek för hela familjen

På fredagskvällen är vi först ut med att visa den härliga filmen ”Mamma Mia: Here we go again” som är den andra filmen i serien som är fylld med ABBAs fantastiska låtskatt och några av Hollywoods allra bästa skådespelare.

Evenemang: Utomhusbio – Mamma Mia 2

Komedi för de mindre barnen (och de vuxna)

På lördagseftermiddagen varnar vi för skrattanfall när superskurken Gru tar sig an skurken Balthazar Bratt. Självklart hjälper Lucy, tjejerna, brorsan och minionerna till på äventyret i ”Dumma mej 3”.

Evenemang: Utomhusbio – Dumma mej 3

Storslagen superhjältesaga för ungdomarna

På lördagskvällen visar vi ”Captain Marvel”, en storslagen actionfilm fylld med 90-talsnostalgi, och början på historien om en av de mäktigaste superhjältarna som någonsin funnits…

Evenemang: Utomhusbio – Captain Marvel

Utomhusbio hela helgen

Den 2-3 augusti är det Samhällsföreningens ungdomsråd som arrangerar utomhusbio på torget. Utomhusbion körs av Viriba AB och är möjlig tack vare att ungdomsrådet fått stöd till tekniken från Föreningslyftet samt att Oskarshamns kommun, OKG AB och Saft Batteries sponsrar filmhyran för varsin film. Tack för ert stöd!

Alla visningar är gratis för besökare. Stötta ungdomsrådet genom att handla i biokiosken där det finns nypoppade popcorn, godis, dricka, kaffe mm. Tävla om fina priser och ta med något att sitta på & gärna en varm filt!

Med reservation för ändringar

Om regn hotar så kan datum och tider ändras. Vi har söndagen den 4 augusti i reserv så håll utkik på hemsidan och i sociala medier ifall det är några ändringar. Vi vill ju ha så fint väder som möjligt!