NYHET

Boka in den stora trädgårdsloppisen

Har du alldeles för mycket saker hemma eller är sugen på att shoppa lite nytt? Den 12 september arrangeras bygdens första trädgårdsloppis i ett tjugotal trädgårdar.

Lördag den 12 september mellan klockan 11-15 ställs det upp bord med loppisprylar på ett tjugotal adresser i samhället. Du som är sugen på att shoppa kan under dagen ta dig runt och handla på de olika loppisarna.

På Facebook finns ett evenemang där deltagarna lägger upp bilder på sina loppisprylar strax innan loppisen drar igång. Har du inte Facebook är det bara att åka runt och leta efter fynd.

Glada loppisfyndare med eget ansvar

Vi vill att Kristdalabygden ska sjuda av liv och glada loppisfyndare under dagen, men såklart på ett Corona-säkert sätt. Tillsammans hjälps vi åt att ta eget ansvar, håller avstånd och ser till att inte allt för många samlas på ett och samma ställe.

Hitta alla trädgårdsloppisar

På kartan nedan har vi markerat ut alla adresser som deltar under dagen. Kyrkan ordnar med kaffeservering och blir du hungrig så har Kristdala Livs lunch.

Du kan antingen välja att kolla adresserna på denna karta i mobilen men det går lika bra att skriva ut den eller hämta vid kyrkan på loppisdagen. Ett tips är att avvakta med att skriva ut kartan ifall det blir några ändringar!

Information till deltagare

Trädgårdsloppisen gör vi tillsammans och därför är det viktigt att du delar och bjuder in till eventet i sociala medier, marknadsför att du ställer ut samt handlar av andra!

I den nedladdningsbara filen finns information om hur loppisen går till samt material såsom affisch/flygblad, skyltar och viktig information som alla deltagare ska använda före och under loppisen.

Tänk på att vi alla är ansvariga för att inte sprida smitta och alla försäljare och deltagare uppmanas att följa råden på FHMs affisch.

Folkhälsomyndighetens affisch – Tillsammans kan vi bromsa smittan (pdf)