fbpx
NYHET

Missa inte enkäten för lokal utveckling av Kristdalabygden

Nu är det dags för vår enkät för att få fokus på vilka aktiviteter som är viktiga för bygden att genomföra i Kristdalabygdens lokala utvecklingsplan. Enkäten genomförs av Hela Sverige Oskarshamn i samverkan med lokala föreningar och Oskarshamns kommun.

Resultatet ligger till grund för vidare arbete med lokala projekt samt underlag till arbete med Översiktsplan 2030.

I enkäten finns många nya aktiviteter. Vissa framkom i samband med workshopen om destinationsutveckling med Jerry Engström våren 2019 och andra aktiviteter har framkommit genom önskemål från invånare.

En aktivitet som har fått nytt liv är en ny sporthall och även ridhus har varit på tal tidigare. Oavsett så är det en salig blandning med aktiviteter som med invånarnas hjälp ska prioriteras. Du kryssar alltså i alla aktiviteter som du anser är viktiga för bygdens utveckling.

Viktigt att tänka på är att enkäten är för alla boende i Kristdalabygden, oavsett om du bor i samhället, Bråbo, Krokshult, Ishult eller ute i skogen.

Hjälp gärna yngre och äldre med att svara på enkäten. Vi behöver en bred förankring i bygden, . Alla svar och synpunkter är lika viktiga!

Klicka här för att läsa mer och fylla i enkäten!