fbpx
NYHET

Snart dags för årets skördefest

Lördag den 28 september kl. 10-15 är det dags för årets upplaga av Kristdalabygdens Skördefest. Då smyckar vi torget med gärdsgårdar, halmbalar, pumpor och blommor, och ställer till med en härlig skördefest för hela familjen. Välkommen!

Närproducerat mathantverk och genuint hantverk står i fokus och du får chans att provsmaka delikatesser. Marknaden brukar locka ett trettiotal försäljare med allt från korv, kött och fisk till ost, sylt och bröd.

Aktiviteter & musik för hela familjen

Förutom marknaden så blir det såklart aktiviteter och musikunderhållning för hela familjen. Pettson & Findus kommer på besök för att underhålla både barn och vuxna med en härlig teaterföreställning.

Under eftermiddagen står 2trubadurer för musikunderhållningen. Det är första gången som 2trubadurer besöker Kristdala och vi ser fram emot att fylla torget med irländska toner.

Vill du vara med som försäljare på skördefesten?

Är du intresserad av att vara med som försäljare, fyll i vår intresseanmälan på www.kristdalaskordefest.se! Där finns fortfarande information från förra året men hemsidan kommer att uppdateras inom kort med årets program. Håll gärna utkik!