Paddling i meteoritsjön Hummeln med Kristdala Kanot
NYHET

Deltagare till paddelevent sökes

Söndag den 25 augusti kl. 10-14 arrangerar Kristdala kanot en provpaddling för olika målgrupper. Detta som en del i en förstudie för paddelupplevelser på meteoritsjön Hummeln som fått stöd från Astrid Lindgrens Hembygd. Nu söker Kristdala kanot dig som vill vara med och prova paddelupplevelsen!

Varför anordnar Kristdala kanot ett paddelevent?

Genom att erbjuda ett komplett upplevelsepaket innehållande både paddling samt en måltid där besökaren har en aktiv roll i matlagningen. För att få ett säljbart besökspaket så arrangerar vi en provpaddling för att utvärdera och få feedback från de målgrupper vi riktar oss till.

Vad händer under dagen?

Under dagen kommer vi att berätta om meteoritsjön Hummeln och paddla en kortare tur med guide. Efter paddelturen kommer vi att laga mat och äta tillsammans samt utvärdera dagen. Vi kommer att dokumentera såväl paddling som matlagning. Underlaget kommer att användas i Kristdala kanots marknadsföring så det är viktigt att du som deltagare är bekväm med att vi både fotograferar och filmar.

Vilken mat kommer ni att laga med deltagarna?

Vår idé är att erbjuda en måltidsupplevelse med lokala smaker med fokus på svenska och ekologiska råvaror samt lokala produkter från exempelvis Stensåkra och Skälshults Gård. Under eventet kommer vi att provlaga två olika grillrätter, en med korv och en med kött. Givetvis med smarriga tillbehör samt en och annan överraskning.

Deltagarna kommer såklart att grilla svenskt kött

Vem kan anmäla sitt intresse?

Vi söker barnfamiljer med både mindre och större barn, från 5 till 15 år, aktiva naturälskare samt nyfikna upptäckare, gärna i ålder 50+, som vill delta på en provpaddling. Gruppen kommer att paddla med guide.

Vad kostar det?

Deltagande under dagen kostar endast 150 kr för vuxen och barn är gratis. Betalning sker i förväg eller på plats med kort eller swish.

Hur anmäler jag mitt intresse?

Vi behöver få med ett par barnfamiljer samt några aktiva naturälskare och nyfikna upptäckare så antal platser är begränsat. Intresseanmälan görs till Annicka 070-839 49 21!

Något mer man behöver tänka på?

Vi har all utrustning du behöver så du behöver bara ta med dig kläder efter väder och gott humör. Vi ser fram emot trevlig dag med en fantastisk naturupplevelse, god mat och gott sällskap.

Paddling ska locka barnfamiljer, nyfikna upptäckare och grupper att uppleva Hummeln

Leaderstöd från Astrid Lindgrens Hembygd

Kristdala kanot har beviljats en leadercheck av Astrid Lindgrens Hembygd inom paraplyprojekt entreprenörskap för en satsning på turismsamarbete-företagssamverkan kring turismupplevelse i Kristdala.

Kristdala Kanot är ett samarbete mellan företagen Niinas Hälsa och Affärsutveckling, Bardic Design och Burbus AB.