NÄRINGSLIV

Företagarträffar

Tillsammans ska vi arbeta för att stärka näringslivet och utveckla samhället när det kommer till näringsliv och entreprenörskap. Kom på företagsträffarna för att få information, tips för att utveckla din verksamhet och goda exempel som kan inspirera till lokal utveckling.

Bygdens företagare vill verka för att utveckla näringslivet i bygden. Under företagarträffarna bjuds representanter från exempelvis Oskarshamn kommun, Atrinova, Region Kalmar län och andra inom näringslivet in för att informera om sin verksamhet och vad de kan hjälpa företagarna med.

After Work

Med jämna mellanrum arrangeras After Work. Då blir det mingel, mat och trevliga samtal med andra företagare. Minst tio föranmälningar krävs och betalning sker på faktura. Självklart är du som funderar på att starta eget eller är intresserad av näringslivet också välkommen att anmäla dig!

För vem?

  • För dig som är företagare i Kristdalabygden
  • För dig som funderar på att starta eget
  • För dig som är intresserad av näringslivet i bygden

Var, när och hur?

Företagarträffarna hålls antingen på föreningshuset eller i någon av bygdens samlingslokaler. Datum, tid, plats och program hittar du i kalendern genom att sortera på kategori: Företagarträffar

Kontakt

Annicka Gunnarsson, 070-839 49 21