fbpx
NYHET

Invigning av nya återvinningscentralen

Torsdag den 27 juni kl. 18 arrangerar KSRR en officiell invigning av Kristdalas nya återvinningscentral med så kallad självservice. Det är den tredje obemannade återvinningscentralen i länet. Den första byggdes i Figeholm 2016 och nyligen invigdes den andra i Alsterbro.

Konceptet med en obemannad återvinningscentral har visat sig fungera mycket bra. Istället för personal är det besökarna själva som låser upp grinden med sitt körkort och en kortläsare vid grinden.

Det som krävs är att man registrerar sig hos KSRR och genomgår en kortare utbildning om källsortering. De första utbildningstillfällena blir under invigningen så ta med dig ditt körkort eller motsvarande id-handling som kan avläsas med streckkod. Utbildningen kan även göras digitalt på KSRRs hemsida från och med invigningsdagen.

För att driften ska fungera och vara effektiv övervakas området av ett antal fasta kameror. KSRR ser även när containrarna börja bli fulla och då behöver vi bara åka dit för att byta dem när det behövs. 

Kristdala återvinningscentral kommer från och med fredag den 28 juni hålla öppet dagligen mellan klockan 08:00-20:00 året runt.

KSRR hälsar alla varmt välkomna!

www.ksrr.se