fbpx
NYHET

Digital julstämning under advent

I år får vi göra vårt bästa för att skapa julstämning i Kristdalabygden. I år satsar vi på digital julstämning där vi samlar information om juliga aktiviteter. Passa på att stötta lokala företag och föreningar genom att handla lokala julklappar och julgranar, beställa jultallrik, köpa lotter och mycket mer!

Jultorget

Jultorget öppnar lagom till första advent. Då kan du njuta av julstämningen på torget och alla, såväl barn som vuxna, är välkomna att lämna sin önskelista i tomtens brevlåda.

Jullotteri med fina vinster

Kristdala Samhällsförening arrangerar ett digitalt jullotteri med 400 lotter och fina vinster som dras söndag den 20 december. Bland vinsterna finns hembakat och hemgjort såsom kokta kringlor, slaget matbröd, lussekatter, glögg, julgodis, hantverk mm. Alla vinster är skänkta.

Kristdala Lucia ska utses

Årets luciaomröstning pågår fram till den 5 december och på luciadagen, söndag den 13 december, blir det premiärvisning för det första digitala luciatåget och kröning av årets lucia.

Kristdala Livs

Kristdala Livs erbjuder jultallrik för servering eller avhämtning söndag 29 november kl. 11:30-15:00. Ring gärna och beställ, 0491-702 35. Pris 125 kr. I butiken hittar du julblommor, juldekorationer, dörrkransar och mycket mer för att skapa julstämning. Köp gärna en bingolott till uppesittarkvällen eller en kalender och stötta IF Ariel!

Julgran från Fallebo

Skapa julstämning med en riktig julgran från Ivarssons julgransodling i Fallebo. Lokalproducerad, miljövänlig och kort transport. Köp din julgran hos Coop Konsum och Kristdala Livs.

Sprid julglädje till gamla

Vill du vara med och sprida glädje i Kristdalabygden i jul? Kristdala Rödakorskrets kommer att dela ut julblommor och en hälsning till alla som bor på Nyhem eller har hemtjänst. Swish-nummer: 123 092 93 49 och bankgiro: 397-7774. Ange Julglädje som meddelande på din inbetalning. Alla gåvor är välkomna!

Kyrkan sänder live

Livesändning av julens gudstjänster och högmässor. Kyrkan är öppen dagtid för enskild andakt och ljuständning. Kontakta gärna församlingens präster och diakon för enskilt samtal.

Hembygdsföreningens almanacka

Hembygdsföreningens almanacka 2021 finns att köpa på Kristdala Livs och Kristdala Bygg & Måleri. Det går även bra att kontakta hembygdsföreningen för köp. Priset för almanackan är 100 kr.

Nostalgihuset firar 1 år

Den 28 november firar butiken 1-årsjubileum med 25% rabatt. Försäljning av naturgodis, kokosbollar och godisstrutar utanför butiken. Öppettider i butiken torsdag-fredag 13-18 och lördag 11-17. Webbutiken är öppen dygnet runt. Kostnadsfri hemleverans inom Oskarshamns kommun, avhämtning i butiken eller leverans med DHL. Max fem kunder i butiken eller boka egen shoppingtid.

Har du ett julerbjudande?

Skicka gärna underlag till info@kristdala.se så lägger vi upp det på sidan!