fbpx
NYHET

Jullotteri – köp lotter & vinn fina priser!

Förra året arrangerade vi en adventskalender med lokala vinster varje dag. I år har vi valt att göra ett jullotteri där bygdens invånare har chans att vinna fina priser med godsaker som förgyller julhelgen för de lyckliga vinnarna!

Jullotteriets vinster består av fem rejäla vinstkorgar med hembakat och hantverk samt några extra småvinster. Alla vinster har skänkts av Samhällsföreningens medlemmar.

I vinstkorgarna finns det bland annat hembakade lussekatter, kokta kringlor, Rosenlundsbröd, slaget matbröd, småkakor, julgodis, honung, lokala grönbetesägg, glögg från Bråbo, delikatesser från Lindhags, hemgjord senap, lokalt hantverk mm.

Köp en lott till dig själv eller överraska en vän!

Lottpris: 20 kr/st
Swish: 123 378 52 68 Kristdala Samhällsförening
Meddelande: Ange JUL och NAMN på den eller de som ska stå på respektive lott. Swisha gärna hela familjens lotter samtidigt. t.ex. JUL Anna, Kalle och Pelle Svensson. Hjälp gärna de som inte har swish med att köpa lotter!

Lördag den 12 december kl. 11-13 står Ingrid Thornberg utanför Coop och säljer lotter samt glögg och äppelprodukter från Bråbygden. Du som inte har swish kan med fördel passa på att köpa dina lotter denna dag.

Regler & dragning

Antal lotter: 400 st á 20 kr/st
Vinstvärde: Mellan 35-50% av insatsens värde som är 8 000 kr
Försäljningsperiod: 29 november till den 19 december kl. 00.00.
Dragning: Söndag den 20 december. Vi kontaktar vinnarna per telefon direkt efter dagningen.
Frågor? Vänligen kontakta Anneli Frank Thunberg 073-077 23 93 eller Annicka Gunnarsson 070-839 49 21 för eventuella frågor!

TACK till alla som skänkt vinster!