fbpx
NYHET

Välkommen hit!

Den nya hemsidan är äntligen färdig!

Eller i alla fall så pass klar att köra igång offentligt. Det är en hel del kvar att göra och det görs vartefter. Har du frågor eller synpunkter är du välkommen att skicka dem till: info@kristdala.se

Mobilanpassad?

Syftet med att bygga om hemsidan är att få den mobilanpassad. Hemsidan är byggd med WordPress och funkar lika bra på datorn som på surfplattan och på mobilen.

Evenemangskalender

Den nya evenemangskalendern är enklare att hitta i och kan visas i flera lägen. Program är standard men du kan även välja att visa dag, vecka eller månad. Letar du efter något specifikt som exempelvis marknader så kan du välja att visa ”Kategorier”.

För att inte missa evenemanget kan du enkelt importera aktiviteten i din kalender. Det finns stöd för Timely, Google, Outlook, Apple kalender m.fl.

Kolla in kalendern!

Sociala medier

Följ oss gärna i sociala medier! Länkar till Facebook, Instagram, YouTube och Twitter ligger längst upp i högra hörnet. Du kan även se vårt aktuella Instagram-flöde längst ner på sidan. På varje inlägg och evenemang hittar du länkar för delning i sociala medier.