Midsommarkrans
NYHET

Förköp dina midsommarlotter från 10 juni

Äntligen kan Samhällsföreningen tjuvstarta firandet kvällen före midsommarafton med en midsommarfest på torget. Torsdag den 23 juni med start klockan 18 blir det bland annat dans kring midsommarstången till musik av Kalle och Åke, fika med midsommarbakelse och lotterier…

Efter två års pandemiuppehåll blir det äntligen ett traditionellt midsommarfirande på torget i Kristdala.

Precis som tidigare år har bygdens invånare chans att vinna fina vinstkorgar med godsaker vilket förhoppningsvis förgyller midsommarhelgen för de lyckliga vinnarna!

Förköp en lott till dig själv eller överraska en vän!

Lottpris: 20 kr/st
Swish: 123 378 52 68 Kristdala Samhällsförening
Meddelande: Ange MIDSOMMAR och NAMN på den/de som ska stå på respektive lott. För att underlätta vårt arbetet så är vi tacksamma om du swishar hela familjens lotter samtidigt. De lotter som är kvar efter den 22 juni kommer att säljas på plats på torget på midsommarfesten den 23 juni.

Regler & dragning

Förköp av lotter sker mellan den 10-22 juni och den 23 juni sker försäljning av lotter under midsommarfesten där även dragning sker. Lotteriet har totalt 300 lotter och det totala vinstvärdet är mellan 35-50% av insatsens värde. Vinnarna meddelas direkt efter dagningen och vinsterna hämtas på torget. Om du vill skänka vinster eller har frågor om lotteriet så är du välkommen att kontakta Anneli Frank Thunberg, 073-077 23 93 och anneli@kristdala.se.

Stort TACK till alla som skänker vinster!