fbpx
AKTUELLT

Familjen Heikens söker sitt drömboende

Trebarnsfamiljen Heikens från Nederländerna söker permanent bostad i bygden. De skriver själva en efterlysning för att hitta sitt drömboende. Har du, eller känner du någon som har ett hus som längtar efter en familj? Vänligen kontakta eller förmedla kontakten så att familjen får hjälp med att hitta ett boende i vår vackra bygd.

Hej! Vi är familjen Heikens och sedan i somras bor vi i Träthult i närheten av Kristdala. Vi kommer från Nederländerna och är en familj med två vuxna och tre barn.

Vi kom till Sverige för äventyret att migrera, den vackra naturen omkring oss, utrymmet och stillheten som landet erbjuder. Vi älskar det och vill bosätta oss här. Av en slump har vi hittat vår plats i ett hus vi hyr i Träthult och vi fullkomligt älskar det! Vår dotter älskar Kristdalaskolan och vår son gillar verkligen förskolan i Bråbo. Vi njuter alla av alla aktiviteter som anordnas i och runt Kristdala. Omgivningarna i Kristdala är bara vackra!

Vi vill gärna köpa ett eget hus för att bosätta oss här. Gärna i närheten av Kristdala och på landsbygden, eftersom vi trivs med utrymmet och naturen runt omkring oss. Men vi kan inte hitta några hus till salu just nu. Om du känner till ett hus som kan vara ledigt, eller om du har ett tomt hus som du kan tänka dig att sälja, vänligen kontakta oss. Det kan vara ett ödehus, fritidshus, villa eller en mindre gård.

Med vänliga hälsningar,
Mattijs, Margreet, Noa, Hero och Indy
mcheikens@gmail.com
070-0856101