NYHET

Välkommen på musik- & fordonskvällar på torget

Efter två års pandemiuppehåll är äntligen sommarens musik- och fordonskvällar tillbaka på torget i Kristdala. Samhällsföreningen kommer som vanligt att köra fyra torsdagskvällar varannan vecka med start torsdag den 30 juni och varje tillfälle blir det utställning med unika fordon och svängig livemusik från scenen.

Först ut, den 30 juni, är Ramblin Ellie & The Bashtones spelar härlig rockabilly på torget tack vare sponsring av SKB. Kvällen före marknaden, den 14 juli, har vi bokat in bandet Jumpin Tom & The Amplifiers med sponsring av Nilzéns Åkeri AB (Tennesee Drifters har tyvärr fått lämna återbud).

Den 28 juli kommer Hurley & The Blue Dots tillbaka för att bjuda på en skön blueskväll tack vare sponsring av KristdalaHem AB och sist ut är Flatland Trio som avslutar sommarens kvällar den 11 augusti med svängig rockabilly som sponsras av AB POD.

Kom i god tid

Vi inleder samtliga kvällar med fordonsträff från klockan 18 och banden spelar mellan 19-20. Under kvällen hjälps publiken åt att rösta fram kvällens trevligaste fordon och sen utser kvällens fordonsvärdar ett fordon till värdarnas val. Båda fordonen premieras med fina priser sponsrade av VoDa Laser Engrave.

För dig som vill ställa ut bilen är det viktigt att du kommer i god tid då vi har ett begränsat antal platser för fordonsparkering på torget. Ingen föranmälan så när det är fullt så är det fullt.

Familjefest

Under kvällen ordnar samhällsföreningen så att det finns hoppborg för barnen, ett lotteri med finfina vinstkorgar samt servering med grillad korv och hamburgare och nypoppade popcorn.

Besökare, stötta gärna samhällsföreningen genom att handla i serveringen och köpa lotter. Det är tack vare dig och näringslivet som vi kan fortsätta med dessa härliga musik- och fordonskvällar!