fbpx
NYHET

Midsommarlotteri – köp din lott nu!

Samhällsföreningen har som tradition att tjuvstarta firandet kvällen före midsommarafton med en midsommarfest på torget. Ett par hundra personer samlas, dansar ringdans till musik av Kalle och Åke, fikar och köper lotter…

Årets midsommarfirande kommer att bli annorlunda. Ingen musik och ingen dans kring midsommarstången till ”Små grodorna” och ”Vi äro musikanter”. Inga midsommarbakelser och barn som springer runt med midsommarkrans på huvudet…

Det blir heller inga stora fester med släkt och vänner, och många kommer inte ens att kunna träffa och äta sill, färskpotatis och jordgubbar med sina nära och kära på självaste midsommarafton.

Kan vi göra för att fira lite extra trots coronaviruset?

Såklart vi kan!

Vi arrangerar ett midsommarlotteri där bygdens invånare har chans att vinna en av fem fina vinstkorgar/påsar med godsaker och förhoppningsvis förgyller det midsommarhelgen för de lyckliga vinnarna.

I midsommarlotteriets vinstkorgar finns bland annat ostkaka från Lena Hallberg, Rosenlundsbröd från Ishult, bakverk, kaffe, lokal honung, grönbetesägg från Krokshukt, äpple&mousserande från Bråbo, sill, salt, smör, lokalt hantverk mm.

Köp en lott till dig själv eller överraska en vän!

Lottpris: 20 kr/st
Swish: 123 378 52 68 Kristdala Samhällsförening
Meddelande: Ange MIDSOMMAR och NAMN på den eller de som ska stå på respektive lott. Swisha gärna hela familjens lotter samtidigt och hjälp gärna de som inte har swish med att köpa lotter!

Regler & dragning

Försäljning av lotter sker till den 17 juni kl. 00.00. Lotteriet har utökats till 400 lotter (tidigare 300) tack vare alla fantastiska vinster som skänkts. Det totala vinstvärdet är mellan 35-50% av insatsens värde. Dragning sker den 18 juni och vinnarna meddelas direkt efter dagningen.

Frågor kan besvaras av Anneli Frank Thunberg 073-077 23 93 och Annicka Gunnarsson 070-839 49 21.

TACK till alla som skänkt vinster!

Grattis till våra vinnare!

Den 18 juni drog vi följande vinnare av våra fina vinstkorgar och påsar med lokala delikatesser!

  1. Marcus Nilsson
  2. Yngve Andersson
  3. Sonja Carlsson
  4. Gunnel Brodin
  5. Victor Henriksson