fbpx
NYHET

Midsommarlotteri – köp din lott nu!

Samhällsföreningen har som tradition att tjuvstarta firandet kvällen före midsommarafton med en midsommarfest på torget. Ett par hundra personer brukar samlas, dans kring midsommarstången till musik av Kalle och Åke, fika och lotterier…

För andra året i rad så blir årets midsommarfirande annorlunda. Trots lättnader i restriktioner från 1 juni så är vår bedömning att en midsommarfest skulle samla för mycket folk på samma plats. Därför blir det ingen midsommarfest på torget i år.

Men vi för att skapa lite extra aktivitet kring midsommar så satsar vi på ett stort midsommarlotteri! Precis som förra året får bygdens invånare har chans att vinna fina vinstkorgar och påsar med godsaker. Förhoppningsvis förgyller det midsommarhelgen för de lyckliga vinnarna!

Köp en lott till dig själv eller överraska en vän!

Lottpris: 20 kr/st
Swish: 123 378 52 68 Kristdala Samhällsförening
Meddelande: Ange MIDSOMMAR och NAMN på den/de som ska stå på respektive lott. Swisha gärna hela familjens lotter samtidigt och hjälp gärna de som inte har Swish med att köpa lotter! Det kommer att finnas tillfälle att köpa lotter av föreningen också. Håll utkik!

Regler & dragning

Försäljning av lotter sker till den 23 juni kl. 00.00. Lotteriet har totalt 400 lotter och det totala vinstvärdet är mellan 35-50% av insatsens värde. Dragning sker torsdag den 24 juni. Vinnarna meddelas direkt efter dagningen och vinsterna hämtas på torget. Om du vill skänka vinster eller har frågor om lotteriet så är du välkommen att kontakta Anneli Frank Thunberg, 073-077 23 93 och anneli@kristdala.se.

Stort TACK till alla som skänker vinster!