fbpx
NYHET

Upptäck hembygden med Sommarjakten – förlängt till 15/9

FÖRLÄNGT TILL 15 SEPTEMBER

Tävla och vinn fina priser! Sommarjakten är ett sätt att komma ut i naturen och uppleva vår vackra hembygd.

Tävlingen, som pågår under hela sommaren, går ut på att besöka 15 olika platser i bygden. På varje plats hittar du en siffra som du ska notera på talongen.

När du har samlat alla siffror kan siffrorna omvandlas till ett ord. Ordet skriver du på talongen och när du är klar lämnar du in talongen på Coop Konsum eller Kristdala Livs. Sedan är det bara att vänta!

När sommarjakten är avslutad kommer vi att dra några lyckliga vinnare som får ett pris. Priset är hemligt men passar både vuxen och barn.

Ta dig runt i bygden genom att gå, cykla och moped eller bil. Glöm inte att packa fikakorgen för en picknick i det gröna. Lycka till!

Kom igång!

För att komma igång behöver du talongen med alla sevärdheter som tävlingen bjuder på.

Ladda ner och skriv ut Sommarjakten 2020, hämta en talong på Coop eller Kristdala Livs eller vänta tills Kristdalabroschyren dimper ner i brevlådan.

GPS-koordinater är angivna till samtliga platser. Använd exempelvis appen Google Maps på din mobil och mata in koordinaterna i sökfältet för att hitta till platsen med siffran. Siffrorna är placerade lite här och där. Ibland får man leta lite…

Frågor? Hör av dig till Carola, 070-333 41 82 eller Carina, 070-243 95 75!

Foto: Claudia Kromminga & Carina Freij Nolin