KRISTDALA

Flytta hit

Välkommen hem till lugnet!

Vi hälsar dig varmt välkommen till vårt samhälle och hoppas att du kommer att trivas. Oavsett var du väljer att bo så är det aldrig långt till den vackra naturen som Kristdalabygden är känt för. Det är dessutom lagom pendlingsavstånd till såväl Oskarshamn som Hultsfred och Vimmerby.

Närhet, trygghet och passion

I natursköna Kristdalabygden finns ett driv och engagemang för utveckling i bygden. Bygden är perfekt för par och barnfamiljer som söker en aktiv fritid med både sjö och skog inpå knuten. Vi söker även drivna entreprenörer som vill vara med och utveckla näringslivet för att skapa fler arbetstillfällen.

Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Närhet, trygghet och passion – kort sagt alla byggstenar för en långvarig kärlekshistoria.

Utforska bygden

För att förenkla ditt sökande av relevant information för dig som funderar på att flytta hit eller är nyinflyttad så har du all information du behöver här på hemsidan. Utforska främst flikarna Leva & Bo, Fritid samt Evenemang för få mer information.

Har du några frågor om att bo i Kristdalabygden så är du varmt välkommen att ta kontakt med samhällsföreningen. Skicka gärna mejl till info@kristdala.se!

Servicecenter

Oskarshamns kommun erbjuder service till alla som funderar på att flytta till kommunen och till dig som är nyinflyttad och vill ha information. Servicecenter finns i Stadshusets entré på Varvsgatan 8 i Oskarshamn.

Telefon: 0491-880 00
E-post: servicecenter@oskarshamn.se
Webb: www.oskarshamn.se