NYHET

Film med kröningen av Kristdala Lucia

Årets luciafirandet hölls i församlingshemmet på måndagskvällen den 13 december med endast lucia och tärnornas nära och kära i publiken i enlighet med Folkhälsomyndighetens restriktioner.

Lucia Alexandra Björk kröntes av prästen Mathias Sånglöf tillsammans med luciakommitténs Frida Björk. Luciasmycket har skänkts av Bertil och Birgitta Nilsson. Tärnorna Ellen Eos, Filippa Svensson och Natalie Gustafsson fick varsitt smycke och de extra tärnorna varsitt presentkort på Handel Oskarshamn.

Arrangör är IF Ariels luciakommitté med Annicka Gunnarsson och Frida Björk som under kröningen fick extra hjälp av Sharelle Sånglöf, Marie Laneborg och Ann-Katrin Björk. Tack till alla partners och sponsorer som bidragit till det 37:e luciafirandet i Kristdala.

Skänk gåva till Hjärtebarnsfonden

Alexandra har valt Hjärtebarnsfonden som välgörande ändamål. Skänk gärna en gåva till insamlingen före 31/12.

”Jag vill skänka pengarna till behövande barn med hjärtfel då min syssling föddes med hjärtfel.”

I Sverige föds 6 barn om dagen med fel på sitt hjärta. Hjärtebarnsfonden arbetar för att underlätta och stötta dessa barn och deras familjer, samt för att fortsätta driva forskningen framåt. Vi jobbar för att underlätta vardagen för hjärtebarnen och deras familjer. Vi stöder också forskning, driver opinion och anordnar läger och mötesplatser för familjer med barn som har hjärtfel. Var med och gör skillnad i kampen mot medfödda hjärtfel. Ett varmt tack för din omtanke.

Skänk gärna en gåva till Alexandras egen insamling – Bidra enkelt via swish eller kort!